Appartement Cortona Toscane 6 personen in Italie

Dit appartement maakt deel uit van een fattoria, bestaande uit 9 appartementen.

Zoals gebruikelijk in de meeste fattoria’s, heeft ook deze een eigen olijfolie- en wijnproductie. Deze woning is ruim en goed verzorgd. Rondom de fattoria ligt een goed verzorgde tuin met het geheel omheinde zwembad. De kleintjes kunnen heerlijk spetteren in het kinderbadje. Het vakantieadres is omgeven door olijfboomgaarden en biedt een mooi uitzicht op de Valdichiana en vanaf sommige punten ook op het Meer van Trasimeno. Met de aanwezige barbecue is een culinair avondje verzekerd! Het is goed leven in Toscane!

Door de centrale ligging tussen het Meer van Trasimeno (8 km) en de prachtig gelegen, middeleeuwse stad Cortona (9 km) bevinden cultuur én vertier zich op een steenworp afstand! Het Meer van Trasimeno biedt de mogelijkheid om te zwemmen en op het strand de zon te aanbidden. Cortona is een mooie stad met steile steegjes en smalle straatjes die omhoog lopen naar de verschillende pleinen.

Grote steden als Florence en Perugia kan je gemakkelijk per trein bezoeken, want op circa 3 km is een klein treinstation. Op 20 km ligt de ommuurde stad Montepulciano met zijn vele paleizen uit de Renaissance.

Enkele appartementen beschikken over drie 1-pers.bedden in slaapkamer 2 (voorkeur opgeven bij boeking).

 

beschikbaarheid-info-en-boeken