Appartement San Casciano in Val di Pesa Toscane, 5 personen Italie

Appartement San Casciano is ideaal voor een rustige vakantie en geschikt om een bezoek te brengen aan het Chiantigebied.

Elk appartement heeft een grote buitenruimte met pergola waar je heerlijk in de openlucht kunt eten. Er is een grote tuin met zwembad en andere faciliteiten. Florence ligt op 21 km afstand, San Gimignano op 38 km. Dit appartement “Loggia” ligt op de begane grond.Door onze oneindige passie voor Toscane en wijn verwelkomen wij toeristen van over de hele wereld zo goed we kunnen, tegen de aantrekkelijkste prijzen, voor een unieke en onvergetelijke vakantie die volledig in het teken staat van ontspanning.
Sinds 1995 staat hier omringd door olijfbomen en vlak naast de wijngaard een oude boerderij, onlangs gerestaureerd en opgedeeld in comfortabele privé-appartementen, voor boerderijvakanties midden in de natuur voor koppels of gezinnen met kinderen.
Bij deze vakantie vol natuur, cultuur en kwaliteitsproducten, zoals wijn uit onze wijngaard, hoort ook nog een mooi zwembad waar u op warme zomerdagen kunt afkoelen.

beschikbaarheid-info-en-boeken