Bungalow Tytsjerksteradeel in Friesland voor 8 personen

Een mooie vakantiewoning in de Friese Coulissen. De inrichting is gezellig en warm, met genoeg ruimte en comfort voor totaal 8 personen.

Bij de complete keuken aan de lange eettafel kunt u samen genieten. Deze woning beschikt over een afgesloten tuin en is dus erg interessant voor gezinnen met kinderen.

De Friese Coulissen is een landschap in de Friese Wouden waar je veel fiets- en wandelmogelijkheden aantreft. In de buurt is gelegenheid om op en bij het water te recreëren, want Eastermar ligt aan het Bergumermeer en nabij de Heyen. Vanuit de woning kun je tal van activiteiten doen en er zijn voldoende mogelijkheden voor een leuke dagbesteding.

Ga eens naar de Aqua Zoo bij Leewarden, het Ot en Sien museum in Surhuisterveen, de Spitkeet in Harkema, het Fries Landbouwmuseum in Earnewald, het Klompenmuseum in Noardburgum, het Sanjes Vertier Damwald (indoor en outdoor) speciaal voor kinderen. Ook leuk om eens te beleven zijn de echte Friese sporten Fierljeppen, Kaatsen of Skutjesilen. Kortom, een geweldige locatie voor een sportieve, actieve of heerlijke rustige vakantie. Na een drukke dag kun je ‘s avonds in de tuin heerlijk tot rust komen, genietend van een hapje en drankje.

 Bungalow Tytsjerksteradeel

beschikbaarheid-info-en-boeken