Vakantiehuis Arnemuiden in Zeeland voor 6 personen

Vakantiehuis Arnemuiden Zeeland ligt direct aan het Veerse Meer in een parkachtige omgeving. Het huis is voorzien met eigen aanlegsteiger voor kleine boten.

U beschikt over een ruime woonkamer, waar u zich met het hele gezelschap bij de houtkachel kunt scharen. De splitlevel eetkamer, één traptrede lager gelegen, zorgt voor een dynamisch effect in de woning. Voor de kinderen biedt de grote tuin rondom de bungalow ruimte om te spelen. De tuin is niet geheel omheind, maar bij de waterkant is een afscheiding gemaakt.

In de zomer kunt u bij de vakantiewoning heerlijk zwemmen en/of varen. Dicht bij huis vindt u de jachthaven waar u zeilboten kunt huren en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Het op nog geen 10 minuten met de auto gelegen centrum van Arnemuiden, voorziet u van een ruim aanbod in supermarkten, winkels en restaurants. Dagje Middelburg? In slechts een kwartier kunt u genieten van deze provinciaalse hoofdstad. Met zijn historische bezienswaardigheden en gezellige binnenstad zeker een bezoekje waard.

 

beschikbaarheid-info-en-boeken