Vakantiehuis Bergentheim (Hardenberg) Overijssel 7 personen

Verscholen achter de bossen kunt u in dit vakantiehuis genieten van de prachtige natuur om u heen. De rust die er heerst zorgt voor een heerlijk ontspannen vakantie. De tuin van het vakantiehuis biedt een prachtig uitzicht over een kleine vijver. Geniet van dit uitzicht op de veranda of ga op avontuur met het roeibootje en probeer met een vergunning wat vissen te vangen. Binnen is het vakantiehuis van alle gemakken voorzien en kunt u gezellig bijkletsen met de rest van het gezelschap bij de warme houtkachel.

Het dorpje Bergentheim ligt op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden midden door de natuur. In de nabije omgeving van het vakantiehuis kunnen dorpen als Hardenberg of het historische dorpje Gramsbergen worden aangedaan. Op korte afstand ligt de Duitse grens wat een uitstapje naar een typisch Duits dorpje ook een aanrader maakt.

Het is ook een aanrader om een bezoek te brengen aan attractiepark Slagharen dat op slechts 20 minuten rijden van de woning te vinden is. In het nabijgelegen dorp Rheeze vindt u Waterwereld, een subtropisch zwembad met een waterspeeltuin waar kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken.

beschikbaarheid-info-en-boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.