Vakantiehuis Dalfsen in Overijssel voor 10 personen

Vakantiehuis Dalfsen is een luxe familievilla met wellnessruimte, sauna, jacuzzi en pooltafel in Overijssel

Deze villa heeft werkelijk alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. U kunt aangenaam ontspannen in uw eigen wellness ruimte met sauna en jacuzzi, een potje poolen of uitgebreid koken en dineren in de luxe woonkeuken. De villa is gelegen in het gezellige dorpje Nieuwleusen, midden in het groene en bosrijke Overijssel. U zit hier vlak bij Nationaal Park Weerribben. Met de supermarkt en de warme bakker aan de overkant heeft u iedere dag heerlijke verse broodjes, die u met jus d’orange kunt oppeuzelen aan de grote eettafel.

In de woonkamer kunt u gezellig met tuti familia aan de openhaard zitten. In de woonkeuken met het kookeiland uit uw stoutste dromen bereidt u prinsheerlijke maaltijden. In de villa bevindt zich een kamer voorzien van een tv, spelletjes en poolbiljart. En dan het hoogtepunt: in de tuin staat het tuinhuis met daarin een zespersoonssauna en een jacuzzi met verschillende massagestralen.

De omgeving van Nieuwleusen biedt diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelingen, vissen aan de Vecht, fietsen door Ommen of winkelen in Zwolle. Voor de kinderen is er in het Palthebos een leuke speeltuin en dierenweide en er is een openluchtzwembad vlakbij.

Let op: Accomodatie alleen voor familiegroepen.

beschikbaarheid-info-en-boeken