Vakantiehuis Kamenice nad Lipou in Tsjechie voor 5 personen

Vakantiehuis Kamenice nad Lipou is een authentiek Tsjechisch vakantiehuis aan de rand van het bos met een eigen vijver.

Je verblijft in een karakteristieke, voormalige Chalupa-boerderij met mooie klimop tegen de zijkant van het huis. Zoals het interieur van een goed Tsjechisch huis betaamt, met veel hout afgewerkt en daardoor erg sfeervol. Comfortabel en netjes ingericht. Woonkamer met leren zithoek en mooie open haard. Moderne badkamer met douche en toilet.

Het huis ligt in een rustig clustertje van drie huizen, geheel omringd door dicht dennenbos. In de tuin hoort een leuk overdekt terras met houten tafels, banken en een BBQ. In een bijgebouw naast het vakantiehuis is de eigen sauna (tegen betaling). Het gekabbel van het beekje (oppassen met de allerkleinsten), dat door de ruime, omheinde tuin loopt, is de achtergrondmuziek van de serene rust. In de tuin is verder een oude waterput (niet gedempt) en er is een vijver.

Het plaatsje Kamenice ligt op 4 km. Hier is gelegenheid om boodschappen te doen en in een restaurant een vorkje te prikken. De reusachtige burcht van het stadje Jindrichuv Hradec (25 km naar het zuiden) is ook zeker een tripje waard.

beschikbaarheid-info-en-boeken