Vakantiehuis Kamperland Zeeland, Nederlandse kust voor 6 personen

Heerlijk zomers vakantiehuis kamperland in zeeland met fijne gazontuin in het hart van Noord-Beveland.

In dit prettige, in zomerse tinten uitgevoerd vakantiehuis in Kamperland verdwijnt sleur als sneeuw voor de weldadige Zeeuwse zon.De bungalow ligt op loopafstand van het Veerse Meer.Historisch Veere mag op uw lijstje niet ontbreken!

Het huis is voorzien van een compleet ingerichte half open keuken. U maakt gebruik van drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De grote, afgesloten tuin die uw vrijstaande huis omzoomt, biedt u met zijn fijne gemeubileerde terras met BBQ alle privacy. Op het gazon geniet u van de Zeeuwse zon.

Kamperland is de grootste kern van Noord-Beveland. Het staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes. Het dorp heeft uitgebreide horecamogelijkheden en winkeltjes. De moeite waard zijn ook de inlagen, de kleine polders achter de zeedijk. Deze diepgelegen moerassen zijn waardevolle natuurgebieden. U treft er bijzondere flora aan. Ook menig vogelsoort voelt zich hier op zijn gemak. De verhuurder geeft de voorkeur aan verhuur aan gezinnen en ouderen. Voor groepen jongeren is het huis minder geschikt.

beschikbaarheid-info-en-boeken