Vakantiehuis Nederweert-Eind Limburg in Noord-Limburg 6 personen

Vakantiehuis Nederweert-Eind Limburg is een geheel in authentiek oudhollandse stijl ingerichte vrijstaande vakantieboerderij.

Vakantiehuis Nederweert-Eind Limburg beschikt over een grote leef keuken met aangrenzende serre/ wintertuin en 4 royale slaapkamers. Goed vertoeven is het ook in de afgesloten binnentuin waar u beschut van de wind heerlijk vrij zit. De boerderij is geheel vrijstaand en zeer landelijk gelegen. U kijkt dan ook uit op de landerijen en bosgebieden. Op slechts 200 meter afstand ligt het Wessem-Nederweert kanaal, waarlangs het heerlijk wandelen of fietsen is, en waar u ook kunt vissen. Er is een uitgebreid knooppunten netwerk van fiets en wandelroutes door het bosrijke grensgebied van Nederland en België.

De nabij gelegen stad Weert biedt een royale keuze aan winkels, restraurants en uitgaansgelegenheden. Een aanrader is een bezoek aan de historische binnenstad van Roermond, waar u eindeloos kunt winkelen in het bekende Outlet Centrum of kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid in een van de vele horeca gelegenheden.

 

beschikbaarheid-info-en-boeken