Vakantiehuis Pepinster Ardennen omgeving luik voor 5 personen

Kom en ontdek deze voormalige conciërgewoning van een kasteel die vandaag volledig gerenoveerd is tot een modern en comfortabel vakantiehuis.

De plek, langs de rivier en niet ver van de weg die Luik en Verviers met elkaar verbindt, is romantisch en … origineel! De accommodatie bevindt zich in de linkervleugel en in de toren van het pand op de foto. Om het huis binnen te gaan, steek je de brug over. Je stapt vervolgens binnen in de woonkamer en keuken. De slaapkamers bevinden zich op de verdiepingen, die toegankelijk zijn via twee draaitrappen.

Afgezien van de eigenaars die in het kasteel wonen, dat zich een honderdtal meter verderop bevindt, beschik je als enige over de volledige accommodatie. De eigenaars zullen beperkt het straatje en de brug gebruiken.

De stad Pepinster en zijn winkels bevinden zich op 1 km afstand. Op 6 km bevindt zich Verviers, met zijn winkels, restaurants en markt op zaterdagochtend. De omgeving biedt veel wandelmogelijkheden, zelfs te voet vanaf het huis. Op 6 km bereik je de autosnelweg naar Spa en Malmédy enerzijds en die naar Eupen en Duitsland anderzijds.

beschikbaarheid-info-en-boeken