Vakantiehuis Zlatá Koruna West-Bohemen 7 personen

Is this the real life? Or is this just fantasy? Hier verblijven is een waar Boheems rapsodie van modern comfort en prachtige natuur. Dit mooie vakantiehuis staat vrijwel in het centrum van het pittoreske plaatsje Zlata Koruna, maar dankzij de omheinde tuin heb je volop rust en privacy. Het vakantiehuis is gezellig en netjes ingericht met in de woonkamer een gezellige kachel en een prettige open keuken. Het gebruik van hout in bijvoorbeeld het balkenplafond en de trappen zijn typisch Tsjechisch. De slaapkamers zijn kleurrijk en vooral comfortabel.

Bij het vakantiehuis hoort een fijne grastuin met deels overdekt terras. Dichtbij huis staat al een toeristische trekpleister; het klooster en de domkerk van Zlata Koruna. Zwemmen en vissen (met vergunning) in de rivier Vltava (200 m). Iets verderop in het stadje (400 m) kan je kano’s of een raft huren. Openbaar zwembad 700 m. Eenvoudige boodschappen en restaurants 50 – 300 m, meer voorzieningen in Cesky Krumlov (8 km).

Andere tips zijn de uitzichttoren op de berg Klet (1083 m, 10 km), de bierbrouwerij in Ceske Budejovice (20 km), het sprookjesachtige kasteel en de dierentuin in Hluboka nad Vltavou (28 km) en burcht Rozmberk (30 km).

beschikbaarheid-info-en-boeken