Vakantiehuizen en wintersport chalets te huur in Frankrijk

vakantiehuizentehuur-frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk.

Vakantiehuizen in Frankrijk huur je gemakkelijk vanuit je luie stoel. Zoek in ons ruime aanbod in Frankrijk jouw favoriete vakantiewoning. Van een authentieke boerderij of rustieke gîte, tot een luxe villa met privézwembad, of juist een vakantiehuisje op een gezellig vakantiepark. Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust, tot rust komen op het platteland, luieren aan de rand van je privézwembad, wandelen in de bergen, een weekendje Parijs… welk soort vakantie je ook wenst, het begint met onze vakantiehuizen in Frankrijk!
‘La douce France’

Fervente Frankrijkgangers weten het natuurlijk al jaren: Frankrijk is en blijft een heerlijk vakantieland! Het is ook niet voor niets één van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders en Belgen. ‘La Douce France’ staat voor het goede leven, het milde klimaat, de romantiek, de beroemde Franse keuken, de landschappen waar je bij weg droomt. Een heerlijke lunch op een terrasje in een schilderachtige stad. Een tocht over plattelandsweggetjes, langs glooiende velden vol hooirollen en door mooie dorpjes. ’s Ochtends begint de dag met een croissantje van de plaatselijke ‘boulangerie’; het ontbijtje nuttig je op je eigen terras bij je vakantiehuis of villa. Dat is toch vakantie!
Charme en diversiteit: vakantiehuizen voor alle smaken

Onze vakantiewoningen in Frankrijk liggen verspreid over 22 regio’s.

Of je nu naar de kust wilt, naar de bergen of het binnenland wilt verkennen, je doet het vanuit je vakantiehuis. Want dat er veel te ontdekken valt, staat vast. Door zijn charme en diversiteit heeft Frankrijk veel te bieden. Zo hoort het bijvoorbeeld zowel tot Noord- als Zuid-Europa, wat je ook terugziet in de verschillende landschappen, het historische erfgoed, de cultuur, tradities, keuken en klimaat! Zo divers als het land is, zo divers zijn ook de vakantiewoningen. In ons aanbod vakantiehuizen in Frankrijk vind je iets voor ieders smaak. Kies voor charme en verblijf eens in een romantisch vakwerkhuis of gerestaureerd voormalig bakhuisje. Of proef van het leven op het platteland, in een boerderijtje tussen de zonnebloemen of wijngaarden! Ga je voor allure, huur dan een super-de-luxe villa, of een indrukwekkend kasteel of landhuis. En wat denk je van een grot, boomhut, 17e-eeuws wijnhuis, molen of duiventil? Of kies voor de gezelligheid van een vakantiehuisje op een vakantiepark. En het echte Alpengevoel krijg je natuurlijk in de zomer én winter in onze houten bergchalets!

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiewoningen Europa