Zonnige vakantiehuizen te huur in Griekenland

vakantiehuizentehuur-griekenland

Vakantiewoningen huren in Griekenland: een vakantie vol variatie.

Zoek je een vakantie met zon, zee en strand, maar wil je ook cultuur en de lokale keuken proeven? Dan is Griekenland een ideale bestemming! De vakantiehuizen in Griekenland vind je op eilanden als Kreta, Rhodos en Santorini of bijvoorbeeld in de regio Centraal-Griekenland. Wil je je ‘eigen’ villa in Griekenland met zwembad en zeezicht, een natuurstenen vakantiehuis in het binnenland of een appartement of studio op een kleine residente? In combinatie met een ticket en huurauto zijn de vakantiehuizen in Griekenland eenvoudig bereikbaar.

Een warm klimaat, honderden eilanden, een heerlijke keuken en een geschiedenis die teruggaat tot de oudheid: Griekenland biedt vele mogelijkheden. De ene dag ontspan je op een klein strandje, de volgende dag ga je duizenden jaren terug in de tijd. En ‘s avonds plof je heerlijk neer op het terras van je Griekse villa of het balkon van je appartement. Het land wordt omringd door helderblauwe zee en kent 15.000 kilometer aan stranden. Twee derde van Griekenland is bergachtig, waarvan de godenberg Olympus veruit de bekendste en ook de hoogste is. De binnenlanden tonen het authentieke leven, terwijl de plaatsen langs de kust gekenmerkt worden door gezellige tavernes, winkeltjes en dobberende vissersboten in de haven.

Watersport in overvloed nabij de vakantiehuizen in Griekenland

De vele kilometers kustlijn maken een vakantie in Griekenland zeer geschikt voor watersporters. En door die lange kust vind je altijd wel een strandje in de buurt van je vakantiehuis. Zwemmen, waterskiën, surfen, varen en duiken zijn slechts enkele mogelijkheden. De talrijke Griekse stranden zijn bovendien relatief rustig en veilig. Je hebt kleine baaien en inhammen, zandstranden met duinen, kiezelstrandjes en zelfs donkergekleurde vulkanische stranden.

Ook voor natuurliefhebbers

Bossen, bergen, kloven, grotten, watervallen, zeldzame vogelsoorten en prachtige flora bieden een schitterende omgeving voor wandelaars en fietsers die van wat uitdaging houden. Ook het agrotoerisme is in Griekenland in opkomst. Steeds meer boeren geven je een kijkje op het platteland en laten je proeven van lokale producten en tradities.

Zonvakantie – Athene – Last minute huizen/vakantieverblijven in Griekenland

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Griekenland