Vakantieverblijven en cottages te huur in Groot-Brittannië

vakantiehuizentehuur-engeland

Een vakantiehuis/vakantiehuisje huren in Engeland.

Heb je eenmaal van een vakantie in Groot-Brittannië genoten, dan verlang je naar meer! Groot-Brittannië, dat bestaat uit de landen Engeland, Wales en Schotland betovert haar bezoekers door de grote variatie aan landschappen, van lieflijk tot woest, in combinatie met een rijk cultureel en historisch erfgoed, vriendelijke mensen en bruisende steden. De landschappen en monumenten van Groot-Brittannië hebben regelmatig decor gestaan voor menig (historische) film en waren de inspiratiebron voor schrijvers, dichters, schilders en componisten. Laat je ook inspireren, vanuit een vakantiehuis in Groot-Brittannië!

Vakantiehuizen, landhuizen, cottages in Groot-Brittannië

Je vakantiehuis in Groot-Brittannië draagt natuurlijk bij aan de gehele beleving. Bij Belvilla zoek & boek je online gemakkelijk vakantiehuizen in Engeland, Wales en Schotland. Binnen ons aanbod vind je niet alleen romantische cottages en gerestaureerde farmhouses (boerderijen), maar ook 17e eeuwse landhuizen en kastelen. Of wat denk je van een overnachting in één van de typische oathouses (voormalige hopdrogerijen), een voormalige barn, granary (graanschuur) of molen? Sommige vakantiehuizen bieden prachtige uitzichten over dalen of landerijen, of zijn gelegen zijn op een enorm landgoed. En er is altijd wel een uitstapje te maken in de directe omgeving, en vaak maak je meteen vanuit het vakantiehuis al prachtige wandelingen. Kies het vakantiehuis dat bij je past, binnen ons aanbod vakantiehuizen in Groot-Brittannië!

In Groot-Brittannië kun je genieten van prachtige landschappen.

Wist je dat er 49 gebieden aangewezen zijn tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty? Dit zijn gebieden die zo bijzonder en mooi worden geacht dat ze speciale bescherming krijgen en onder natuurbehoud vallen. Verder zijn er 14 nationale parken en 40 ‘National Scenic Areas’. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de ‘World Heritage sites’. Waan je in een film terwijl je huppelt door de groene heuvels en dalen, voel je in strijd met de elementen in woeste ongerepte bergmassieven met oorverdovende watervallen en onherbergzame kloven.

Bewonder de zandverstuivingen, krijtrotsen, subtropische vegetatie en talrijke meren. Terwijl je door het landschap rijdt, duikt een romantisch decor van uitgestrekte weiden en graanvelden voor je op. Slingerende landweggetjes leiden door dorpen met romantische cottages, en de typische heggen en stenen muren omlijsten het landschap. De landschappen van Groot-Brittannië zijn divers en bieden talloze mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger, dus vanuit je vakantiehuis in Groot-Brittannië  is genoeg te ondernemen! Door heel Groot-Brittannië is een netwerk aangelegd van speciale lange-afstandroutes voor wandelaars, fietsers en ruiters; de National Trails. Wil je wat extremer, waag je dan eens aan bergbeklimmen, caving, skydiving, wildwaterraften of canyoning. Er is altijd wat aan sportieve activiteiten te vinden in de buurt van je vakantiehuis in Groot-Brittannië.

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Groot-Brittannië
happy-home