U zoekt een vakantiehuis, villa of bungalow in Hongarije?

vakantiehuizentehuur-hongarije

In Hongarije een vakantiehuis/vakantiehuisje huren.

Gecombineerd met een zeer aangenaam klimaat en het gunstige prijsniveau van het leven ter plaatse is dit land een echte aanrader. Het bruisende hart is de sfeervolle hoofdstad Budapest. Deze ‘Parel van de Donau’ staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco en vormt een leuke bestemming voor een stedentrip of excursie.
Wilt u kennis maken met de cultuur en natuur?

Actief bezig zijn of juist ontspannen? Het kan allemaal in Hongarije! Hier vindt u poesta’s, heuvel- en berggebieden, 4 nationale parken en maar liefst 11.000 km. aan gemarkeerde wandelroutes. De 1100 jaar oude cultuur heeft monumenten uit onder andere het Romeinse en Ottomaanse rijk (zoals de Turkse badhuizen) achtergelaten.

Hongarije is een echte kuurbestemming, met een enorm aantal geneeskrachtige warmwaterbronnen.

Het warmwatermeer van Héviz is heel bijzonder. Dit met waterlelies bedekte zwavelhoudende meer heeft een heilzame werking en door het warme water (32° C.) en de damp kan hier zelfs in de winter prima gezwommen worden!
Het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa, is een heerlijke plaats om te relaxen of te watersporten.

Rondom het meer liggen diverse populaire plaatsen, waarvan de bekendste Siófok is. Minder toeristische meren zijn het Tiszameer (ten oosten van Budapest) en het Velencemeer (tussen Budapest en het Balatonmeer). De beroemde poesta’s in het oosten herbergen veel cultuur en historie, met op veel plaatsen schitterende paleizen en kastelen.

Hongarije vakantiewoningen

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Hongarije

 

happy home