Vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in Luxemburg.

vakantiehuizentehuur-luxemburg

Een vakantiehuis/vakantiehuisje huren in Luxemburg.

Ook last-minute huizen in Luxemburg te huur

De hoofdstad is het gelijknamige Luxemburg ligt in het zuiden en is meteen de grootste stad van het land. Andere populaire plaatsen zijn Clervaux, Diekirch, Esch-sur-Alzette en Echternach. Vanuit uw vakantiehuis in Luxemburg gaat u op ontdekkingstocht en maakt u kennis met de prachtige natuur en rijke geschiedenis van dit land. Ook voor de kinderen is er veel te beleven. Er zijn meer dan voldoende activiteiten te ondernemen: lange wandelingen, mountainbike tochten, kanoën, rotsklimmen, abseilen en in de winter zelfs langlaufen. Of daag uzelf en uw vrienden of familie eens uit met een uitdagend survivalparcours.

Vakantiehuizen in Luxemburg, actief en ontspanning in de natuur

Veel vakantiewoningen in Luxemburg liggen midden in het groen. Proef de geschiedenis door een bezoek aan een van de forten, kastelen of abdijen. Kijk binnen in een kerkje in een charmant oud stadje, of bezoek één van de grotten. Fijnproevers en levensgenieters kunnen terecht in één van de vele restaurantjes. Kortom: laat u verleiden tot een ontspannende of sportieve vakantie in de natuur! Na een actieve dag keert u terug in de warme sfeer van uw vakantiewoning in de bosrijke omgeving van Luxemburg.

Breng een bezoek aan de gelijknamige stad, direct vanuit uw vakantiewoning.

Bezoek de hoofdstad met zijn oude centrum en stadswallen, Luxemburg staat als stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Met meer dan 20 kastelen en burchten herbergt de stad eeuwenoude sporen uit de historie. Lekker winkelen is tevens een mogelijkheid voor de liefhebbers. Maar ook de andere genoemde plaatsen zijn zeker een bezoekje waard, geniet hier van de cultuur en historie die het land u te bieden heeft. Boek daarom een van onze vakantiehuizen in Luxemburg stad of land!

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Luxemburg

bungalows