Vakantiehuizen en wintersport chalets te huur in geheel Oostenrijk

vakantiehuizentehuur-oostenrijk

Huur een vakantiehuis in Oostenrijk. Zowel in de zomer als in de winter is Oostenrijk een perfect vakantieland!

In de winter ligt er een dik pak sneeuw op het dak van jouw vakantiehuis en in de zomer liggen de vakantiehuizen op prachtig groene bergweiden. Typisch is de zee van ruimte rondom veel vakantiewoningen in Oostenrijk, wat zeker voor gezinnen met kinderen ideaal is. Huur nu online jouw ideale vakantiehuis in Oostenrijk.

Een vakantiehuis in Oostenrijk biedt de vakantieganger prachtige landschappen, met weiden, bossen, meren, afgewisseld door bergen en gletschergebieden. Overal kun je heerlijk wandelen. Neem je fietsen mee naar je vakantiehuis, want er zijn schitterende tochten te maken, bijvoorbeeld de ‘Donauroute’, een fietsroute langs de oevers van de Donau. Wil je wat van de geschiedenis proeven, dan is een bezoek aan Wenen een ‘must’. Bezoek hier Schloss Schönbrunn, Paleis Hofburg, de Spaanse Rijschool, het Prater of een Opera!
Winters vakantiehuis in Oostenrijk

Maar Oostenrijk is natuurlijk ook bekend door haar perfecte skigebieden en de gezellige après-ski.

Naast de Oostenrijkse ‘gemütlichkeit’ biedt dit land een grote keuze aan wintersport gebieden en hierdoor “voor ieder wat wils”: enorme ski-resorts met alle faciliteiten tegenover authentieke bergdorpjes. Ski- en snowboardfanaten kunnen terecht in enorme aansluitende skigebieden, terwijl er ook voor niet-skiers voldoende te doen is: sleetochten, sneeuwschoen-tochten en prachtige wandelingen door het winterlandschap. Ook de vakantiewoningen zijn divers: van een gezellig, houten chalet tot luxueuze appartementen in resorts. Voor iedereen een vakantiehuis in Oostenrijk.

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Oostenrijk