Luxe vakantiehuizen en appartementen te huur in Tsjechië

vakantiehuizentehuur-tsjechie
Een vakantiehuis in Tsjechië is kiezen voor een grote rijkdom aan natuur.

Dat is, naast het vriendelijke prijstarief, de grote aantrekkingskracht van Tsjechië. In Moravië en de Bohemen vind je veel typische houten vakantiehuizen en chalets. Een vakantiehuis of vakantieverblijf in Tsjechië is vaak groen gelegen.
Cultuur op een steenworp van alle vakantiehuizen.

De rijke cultuurhistorische erfenis is terug te zien in de vele kastelen, burchten, kloosters. Bovendien zijn er twaalf plaatsen in Tsjechië door de Unesco op de lijst van werelderfgoed geplaatst! Ze allemaal bezoeken in één vakantie is wellicht wat veel, maar vanuit je vakantiehuis in Tsjechië zal je ongetwijfeld een aantal mooie uitstapjes maken! Wellicht breng je een bezoek aan de historische stadskern van de hoofdstad Praag. De sprookjesachtige stad Praag ligt midden in het land, aan de Moldau. In de stad ‘van de honderd torens’ vind je een schat aan bezienswaardigheden, zoals de astronomische klok Orloj van het raadhuis, of de Praagse burcht.
Vakantiewoningen voor zomer- en wintersport.

Vanuit je vakantiehuis in Tsjechië zijn naast cultuur en historie ook voldoende sportieve activiteiten te ondernemen.

Ontdek de natuur via gemarkeerde wandel- en fietspaden. Verder bieden verschillende rivieren en meren de mogelijkheid tot sportvisserij en watersport. Ook wintersport is goed mogelijk in het Tsjechische Reuzengebergte (Krkonose), het bekendste wintersportplaatsje is hier Spindleruv Mlyn. Sportievelingen maken dus een goede keus door een vakantiehuis in Tsjechië te kiezen.

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Tsjechië