Luxe vakantiehuizen met privé zwembad te huur in Turkije

vakantiehuizentehuur-turkije

 

Huur een vakantiehuis in Turkije en laat je betoveren door een veelzijdig en mysterieus land.

Vakantiehuizen in Turkije vind je aan de Egeïsche kust en Turkse Rivièra. Omdat het boeken van een vlucht en auto tegenwoordig eenvoudig via het internet kan, is een vakantiehuis in Turkije gemakkelijk bereikbaar.
Vakantiehuis of vakantieverblijf in Turkije zorgt voor een afwisselende vakantie.

Turkije heeft prachtige stranden, azuurblauwe zeeën, ruïnes uit de oudheden, een goede keuken en een gastvrije bevolking.

Turkije kent een grote variëteit aan landschappen, volkeren, cultuurhistorische resten en natuurschoon. Dankzij het historisch verleden van Turkije, dat reikt tot één van de eerste beschavingen uit de wereldgeschiedenis, bezit Turkije een schat aan historische bezienswaardigheden, ruïnes, antieke steden en musea vol met kunstschatten.

Maak vanuit je vakantiehuis in Turkije mooie dagtripjes. Er zijn op verschillende plaatsen in Turkije historische mausoleums te bezoeken. Ten noorden van het antieke Ephesus liggen de tempelruïnes in Pergamon. Andere bekende historische overblijfselen zijn de resten in Perge en het theater van Aspendos. Als je met een bootje door het prachtige moeras van Dalyan vaart, steken daar de historische Koningstrotsgraven ‘met de daarbij horende mythe’ boven het water uit. Sta versteld van het mysterieuze maanlandschap van Cappadocië. En dat allemaal gemakkelijk vanuit je vakantiehuis in Turkije te bezoeken.
Vanuit je vakantiehuis in Turkije maak je kennis met de variatie van het land

Turkije beschikt over een 8000 km lange kustlijn. Veel vakantiewoningen of vakantieverblijven liggen dan ook in directe nabijheid van prachtige stranden. Ervaar de gastvrijheid van de Turkse bevolking en laat je verrassen door de cultuur, het heerlijke klimaat en de variatie van het land! Tip: Breng een bezoekje aan een plaatselijke ambachtelijke markt. Je bent nooit ver verwijderd van een traditionele markt waar kruiden, specerijen, geiten en veelkleurige pepers worden verkocht. Het is alsof de tijd hier eeuwen heeft stilgestaan.

 

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Turkije