Een vakantiehuis, appartement of bungalow in Zwitserland?

vakantiehuizentehuur-zwitserland

Een vakantiehuis huren in Zwitserland betekent genieten van ongerepte natuur.

Maar een vakantie in Zwitserland is natuurlijk niet compleet zonder een verblijf in een sfeervolle, houten chalet of prachtig gelegen vakantiewoning! Ontdek de verschillende regio’s vanuit één van onze vakantiehuizen in Zwitserland.
Zwitserland: voor de actieve vakantiebeleving in de zomer.

Het berglandschap in Zwitserland is prachtig en divers, en nodigt uit tot een actieve vakantie! Huur een chalet in Zwitserland en laad jezelf helemaal op tijdens de vakantie. Geniet van magnifieke panorama’s, en tegelijkertijd van de frisse gezonde berglucht, tijdens een bergklimtocht of een stevige wandeling over mooi aangelegde paden. Of maak eens een fietstocht over één van de fietspaden. Zwitserland heeft een fietswegennet van maar liefst 8.300 kilometer, door valleien, langs meren, watervallen, stadjes en spectaculaire vergezichten. Liever mountainbiken? Kies dan uit één van de adembenemende tochten. Na een sportief dagje buiten kom je natuurlijk tot rust in je vakantiehuis in Zwitserland.
Zwitserland: ontspanning voor lichaam en geest

Na de inspanning ontspan je lichaam en geest tijdens een bezoekje aan één van de thermaalbaden. In ons aanbod vind je ook appartementencomplexen met wellness faciliteiten en natuurlijk luxe chalets met eigen sauna. Zo kom je als herboren terug van je vakantie in Zwitserland!
Vakantiehuizen vlakbij de natuur

Ontdek de prachtige natuur vanuit één van onze vakantiehuizen in Zwitserland.

Spectaculaire watervallen, indrukwekkende gletsjers en diepe ravijnen… Maar ook glooiende heuvellandschappen, romantische groene dalen en bossen en blauwe bergmeren. Zwitserland heeft 1 nationaal park, het ‘Schweizerische Nationalpark’, met o.a. een bezoekerscentrum, 80 kilometer aan wandelpaden, een verscheidenheid aan planten en diersoorten (de steenbokken, herten, gemzen, marmotten, reeën en sneeuwhazen), het unieke meren plateau van Macun en het kasteel van Tarasp. Daarnaast zijn er nog talloze natuurparken in Zwitserland, ieder met zijn eigen unieke eigenschappen. Enkele parken staan zelfs op de Unesco Werelderfgoedlijst, zoals de regio Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn, met de indrukwekkende Aletschgletsjer (kijk bij onze vakantiehuizen in Wallis), wijnbouwgebied Lavaux (bij Meer van Genève) of Monte San Giorgio (Tessin). Ontdek het allemaal vanuit onze vakantiehuizen en chalets in Zwitserland.
Chalets voor een heerlijke wintersportvakantie

Huur een wintersport chalet in Zwitserland en profiteer van de mooiste wintersportgebieden! Maak kennis met droomafdalingen, ontdek de beste langlaufloipes, verblijf in feeëriek verlichte bergdorpjes of ga romantisch wandelen in het witte winterwonderland. Natuurlijk slaap je heerlijk in je comfortabele chalet!

Informatie aanvragen over onze vakantiehuizen in Zwitserland