Vakantiewoning te huur in Kamperland Zeeland

Met zijn unieke ligging tussen de Noorzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit vakantiepark een bevoorrecht plekje.

Noordzee Résidence De Banjaard is de perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Bovendien heeft De Banjaard een van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Nederland. Een dagje subtropisch zwemparadijs in Kamperland, Neeltje Jans of een bezoek aan Middelburg zijn leuke uitstapjes die u vanaf het vakantiepark kunt maken. De faciliteiten zijn ondergebracht in een in strandstijl gebouwd plazagebouw, dat de spil van het park vormt. De Banjaard beschikt over villas en landhuizen, voor iedereen is er wel een geschikte woning.
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan.
Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd.Park faciliteiten
Overdekt zwembad,Fietsverhuur,Midgetgolf,Boogschieten,Jeu de boules,Tennisbaan,Sportveld(en),Tafeltennis,Strand,Wandelen,Fietsen,Watersport,Speeltuin,Speelhal/Speelautomaten,Winkel,Supermarkt,Receptie,Wasgelegenheid,Parkeerplaats,Restaurant,Snackbar,Theater,Recreatiezaal.
beschikbaarheid-info-en-boeken