Villa Bergen aan Zee Noord-Holland, Nederlandse kust 16 personen

Deze prachtige, gigantische en zeer luxe villa ligt midden in de duinen van Bergen aan Zee. De woning beschikt over een gescheiden indeling waardoor de woning geschikt is voor meerdere gezinnen.

Deze villa is een zeer sfeervol en luxe strandhuis voor de hele familie, het ligt pal tegenover de strandafgang in Bergen aan Zee en is geschikt voor 16 personen (8 volwassenen en 8 kinderen). Rondom zijn terrassen met buitenhaarden, zodat u altijd in de zon kunt zitten. Op de eerste verdieping doet u een drankje in de bar met lounge en geniet u van een prachtig uitzicht. In de speelkamer kunnen kinderen film kijken en tafelvoetbaltafel spelen. Er is een gescheiden indeling met op elk van de drie etages slaapkamers, badkamers en een zitruimte. Bovendien zijn er twee keukens beide voorzien van alle moderne gemakken.

De prachtige ligging midden in de duinen zorgt dat u op slechts 50 meter zo de Noordzee in loopt voor een verkoelende duik. Ook voor de boodschappen hoeft u niet ver, op slechts 1 km kunt u terecht in het gezellige dorpscentrum van Bergen. Op zoek naar wat anders, dan kunt u op 7 km terecht op een kunstskibaan en een overdekt zwembad.

Bijzonderheden:

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
  • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 20 jaar zijn niet toegestaan
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

beschikbaarheid-info-en-boeken